Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Plantage Etalage

Enkeling expo in de Plantage Etalage

This month I’m showing some of my typographic work in Puntspatie’s Plantage Etalage here in Amsterdam. So if you’re going to Artis look across the street for some funky lettering!
For some more information, there’s a pdf at Puntspatie’s site [in dutch only].

Original photo by Kjeld de Ruyter.

713 miscellaneous | Fri 6 Feb 2009 18:04


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.