Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Groningen gegoogled

Groningen gegoogled, illustratie met typografie gebaseerd op een uitspraak van Jacques Wallage, voor tijdschrift Dust

Beeldcolumn for Dust, a new magazine from and about Groningen. The concept is me surfing the net looking for quotes concerning Groningen and adding my interpretation of those.

691 cartoons,commissions,drawings,typography | Mon 2 Feb 2009 16:07


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.