Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Spam Exhibition in France

SPAME-MOI, typography, spam series, france, exhibition, La Motte-Servolex

I’m participating in an exhibition called SPAME-MOI in France at the moment. Since the theme of this exhibition is spam I’m showing some works of my Spam Series. For more information check the SPAME-MOI site here.

604 miscellaneous,Spam Series | Wed 22 Oct 2008 13:36


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.