Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

kids with prints

Max with his portrait, art print

Alexandra with her portrait, art print

Thomas with his portrait, art print

Yesterday I saw the prints of the portraits I made [see a few posts below]. They looked fine, great colors. I was a little worried if the typography I put on the sides of the canvases would be in its precise spot, but it turned out OK.

Max with his portrait, art print

570 commissions,drawings,portraits | Thu 29 May 2008 00:33


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.