Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Weerwoord

I did some typography for a project “Weerwoord” by the dutch YouTube. Used in the clip above and on the Weerwoord channel

Some typography I did for the background of the channel:

anders, typography for the youtube weerwoord channel

echt, typography for the youtube weerwoord channel

creatief, typography for the youtube weerwoord channel

nieuwsgierig, typography for the youtube weerwoord channel

talentvol, typography for the youtube weerwoord channel

Here’s an earlier draft of the Weerwoord logo:

earlier version of the Weerwoord logo

562 commissions,drawings,typography | Tue 6 May 2008 14:37


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.