Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Doomsday illustration for Faesthetic

contribution from Enkeling to Faesthetic. Somehow credited as Syman Veenstra

Click on the image to enlarge.
My contribution to the latest edition of Faesthetic. The theme was Doomsday. Somehow I got credited as ‘Syman Veenstra’ instead of Enkeling, but hey, it is me folks.
The background is black on black, in print it’s very subtle. Nice.
Faesthetic # 7 can be ordered here.

495 drawings,typography | Thu 3 Jan 2008 19:29


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.