Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Big Problem

Big Problem, interaction series

I dediced it was time to put the daily back into my drawings, cause often I’m working on stuff that I can only put on my website when it’s published [in a magazine for example]. I got a nice little notebook for my birthday [thanks Dittie] I’m using for it, which I called Interaction. The idea is to put a drawing on each page of two or more creatures interacting with each other. No big concepts, just fun.

477 drawings | Sat 20 Oct 2007 22:45


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.