Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Es wär nicht so wie es ist… [version 1]

Es wär nicht so wie es ist war es damals nie gewesen wie es wahr

I was reading Juice Magazine while in Germany. In it a rapper called Bass Sultan Hengzt [really] quoted a song by a femcee called Cora E which went Es wär nicht so wie es ist wär es damals nie gewesen wie es war which translates as ”Things wouldn’t have been what they are now if they wouldn’t have been like they were then”.
I did three versions of it, this is the first one.

469 cover versions,typography | Wed 26 Sep 2007 14:24


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.