Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Pictures at an Exhibition

opening Enkeling expositie Guerilla Storeopening Enkeling expositie Guerilla Storeopening Enkeling expositie Guerilla Storeopening Enkeling expositie Guerilla Storeopening Enkeling expositie Guerilla Store

Before and during the opening of my exhibition in the Guerilla Store with Ine Keitz and Suson Egbertsen. Photos by Roel and Margje Muusse and Armijn Woudman.

455 expo | Wed 25 Jul 2007 11:55


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.