Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Wie is de Bob Marley? [day 2]

I have to use my time a bit more carefully so I will change my modus operandi a little. I set my kitchen timer to one hour and start drawing. When time’s up I upload the drawing as it is after that hour. The next day I either continue working on it or start a new one. I’ll post the newer versions of drawings I’m continuing over the old ones, to save a little space.

222 drawings | Tue 9 May 2006 11:42


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.