Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Gezinssituatie met mobiele telefoon

An old one because i’m working on a larger drawing that’s not supposed to be on this site. Consist of layers of separate drawings, so quite some time went into that. More freshness later. Happy newyear everybody, by the way. That goes out to you, you AND you. If everything goes according to plan, there should be 365 new drawings here by the end of the year. And if things go my way, drawing # 365 should be better than drawing # 1. We’ll see.

122 cartoons,drawings | Mon 2 Jan 2006 00:00


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.