Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Sektesignaal

Sektesignaal, sektes, gevangen, illustratie, illustration, Enkeling, 2016

Sektesignaal, sektes, manipulatie, illustratie, illustration, Enkeling, 2016

Sektesignaal, sektes, geboeid, illustratie, illustration, Enkeling, 2016

Part of a series of illustrations commissioned by Sektesignaal, an contact point for discussing questions and abuses in closed groups, like sects.

2617 commissions,drawings | Wed 1 Jun 2016 14:47


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.