Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Hanna Bervoets

Hanna Bervoets, schrijver, schrijfster, lieve celine, of hoe waarom, Enkeling, 2014

Portrait of writer Hanna Bervoets for Dutch newspaper nrc.next

2160 commissions,drawings,portraits | Mon 6 Oct 2014 07:00

2 Comments »

  1. Comment by Ben — October 6, 2014 at 16:28

    Ik vind deze mischien nog wel de mooiste ; wat een prachtige , rustige kleuren en wat een treffende expressie!

  2. Comment by Tekstwonder — October 12, 2014 at 13:28

    Heel goed, en de andere portretten ook. Lekker op dreef (drift?) Enkeling!

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.