Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Enkeling Lettering

Lettering, colorful, ghosts, alphabet, characters, swinging, winning, red, yellow, blue, magenta, white, green, Enkeling, 20141972 typography | Thu 30 Jan 2014 12:31

2 Comments »

  1. Comment by Uzbeque — January 30, 2014 at 23:03

    Honestly, no! Is it the Dutch version?

  2. Comment by Murielle — March 11, 2014 at 12:51

    Prachtig! Prachtig!Prachtig!Prachtig!Prachtig!Prachtig!Prachtig!Prachtig!Prachtig!Prachtig!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.