Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Social Sound Poster

social sound, art, music, life, vhdg, leeuwarden, exhibiton, klaagkoor, graphic design, Erikenik, Enkeling, 2012

Paper & flyer made for Social Sound , an art event that’s held in the city of Leeuwarden next january. “Art about music and what life sounds like”.

Made in collaboration with Erik olde Hanhof (Erikenik).

1704 commissions,typography | Mon 10 Dec 2012 19:55

1 Comment »

  1. Comment by Ben — December 20, 2012 at 15:30

    Wy ha’ m sjoen op Omrop Fryslân, mei Mare dy’t de poster ophinget!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.