Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Vladimir Putin

Vladimir Putin, portrait in acrylic paint

749 portraits | Wed 25 Feb 2009 13:26

1 Comment »

  1. Comment by Abertje — February 25, 2009 at 18:46

    ha symen, om ook eens een keer iets te zeggen dat niet overloopt van laaiend enthousiasme: deze stijl (laatste drie portretten) mag naar mijn mening nog even wat beter onderzocht worden. beetje stijf nu nog. meer swung, meer beweging?

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.