Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Verloren

Verloren, cover illustration for PS van de Week, Parool

Click on the image to enlarge.
Cover illustration for Parool’s PS van de Week magazine. Idea by Martine Kamsma.

627 commissions,drawings | Mon 22 Dec 2008 11:44

2 Comments »

  1. Comment by Abertje — December 22, 2008 at 12:44

    wow mooooooooi! en ik zie meteen dat je wel degelijk een skyline kan tekenen, goed om te weten voor de opdracht van DH!

  2. Comment by klaas — December 26, 2008 at 18:50

    Moai wurk Symen ! En der bin meer kranten !

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.