Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Stormcrowfleet

Typography based on Stormcrowfleet by Skepticism

Stormcrowfleet is an album that I really like, by Finnish Funeral Doomsters Skepticism.

474 typography | Mon 8 Oct 2007 19:33

3 Comments »

 1. Comment by Ben — October 9, 2007 at 16:59

  Bijna 3D ! Gaaf!

 2. Comment by Wim — October 16, 2007 at 11:44

  die zou wel bij mij aan de muur passen :-)
  mooi!

 3. Comment by André — October 23, 2007 at 16:22

  strak!

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.