Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

It’s Gone Up

It's gone up, painting by Enkeling

My first painting on canvas, I believe.

448 drawings | Tue 3 Jul 2007 00:33

1 Comment »

  1. Comment by reinzaam — July 3, 2007 at 10:32

    geinig die bandenplakspullen daar in dat hoekie

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.