Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

eating [day one]

Especially for Judith I’ll leave this version on the site. Less is more, more or less, I guess.

343 drawings | Wed 25 Oct 2006 12:48

4 Comments »

 1. Comment by bart — October 25, 2006 at 14:48

  alvast een attractieve blog!

 2. Comment by Mattias Adolfsson — October 25, 2006 at 16:13

  Hope your manners is better ;o)

 3. Comment by judo — October 25, 2006 at 21:55

  NIKS meer aan doen!

 4. Comment by judo — October 27, 2006 at 10:54

  dank je symen, wat je zegt!

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.