Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

My Name is Mud

There will sadly be a temporary lapse in art. I will come back with a fresh drawing on July 31th, Inshallah.

277 drawings,portraits | Mon 24 Jul 2006 09:28

5 Comments »

 1. Comment by klaas — July 24, 2006 at 10:33

  why sadly

 2. Comment by Symen — July 24, 2006 at 10:42

  That was a little bit ironic off course. ;-)

 3. Comment by Abertje — July 24, 2006 at 12:01

  goede vakantie!

 4. Comment by Abertje — July 24, 2006 at 12:08

  nog even dit: net terug van vakantie en de laatste tekening die ik van je zag was die over mijn oma. ik moet zeggen: alles wat je in de afgelopen 3 weken gemaakt heb, vind ik supergoed! vooral ook de typo-illus zijn naar mijn mening nu veel beter. complimenten dus.
  (zal ik dan maar wat vaker op vakantie gaan? ;-)

 5. Comment by ben — July 24, 2006 at 18:03

  Moaije fekânsje en heaplik in soad ynspiraasje fan de kompleet oare omjowing fan Skylge!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.