Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Drönk

Drunk, Corona Series, COVID, back to the roots, illustration, felttip, felttippen, drips, drawing, art director, Enkeling, 2020

Corona Series 08

Made while staying at home with a cough. I made use of the materials I had laying around the house, mostly felttippens used by my daughter.

I made an underlaying drawing which I then sprayed on with a plant sprayer (also laying around the house)

3090 drawings | Tue 21 Apr 2020 07:33


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.