Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Peter R. de Vries

Peter R. de Vries, portrait, portret, drawing, crime, reporter, heineken, joran van der sloot, nrc.next, tabloid, Enkeling, 2014

Portrait of investigative journalist and crime reporter Peter R. de Vries for Dutch newspaper nrc.next

2119 commissions,drawings,portraits,typography | Mon 18 Aug 2014 10:45


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.