Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Doe Maar Gewoon

doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, dutch saying, spreekwoord, gezegde, cliché, typography, lettering, colorful, layering, Enkeling, 2014

1977 typography | Mon 10 Feb 2014 17:37

2 Comments »

  1. Comment by Bjintze — February 12, 2014 at 19:34

    Ik wit der nóch ien: ‘ Sinne en wille kinne folle tille’

  2. Comment by nario — February 15, 2014 at 13:30

    andiamo folle?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment



all content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.