Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Amsterdam. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Amsterdam. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Blue Tuesday

blue monday, blue tuesday, typography, new order, bernard sumner, grey, depressed, drab, waiting for spring, Enkeling, 2014”/></p>
<p>Based upon a lyric by New Order</p>
 <div><div style=m4s0n501

1966 cover versions,typography | Wed 22 Jan 2014 12:50

1 Comment »

  1. Comment by Ben — January 22, 2014 at 16:14

    Prachtig !

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2015.