Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Going Nowhere Fast

self portrait, Symen Veenstra, Enkeling, 2007, Adobe, Creative Cloud, New Creative

This older self portrait is currently being used in the new Adobe Creative Cloud campaign “I am the new creative”!

Click here to see more.
[scroll down on page]

461 drawings,portraits | Fri 20 Sep 2013 10:00

4 Comments »

 1. Comment by Armijn — August 14, 2007 at 14:12

  Erg cool!

 2. Comment by reinzaam — August 16, 2007 at 10:41

  Superbe!!!

 3. Comment by dittie — August 21, 2007 at 13:09

  it is wer alderprachtigst mooi!

 4. Comment by Matthijs — September 20, 2013 at 21:15

  Vet vet vet

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.