Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Knowmad Society Book Cover

knowmad society, book, cover, john moravec, knowledge, education, martine eyzenga, typography, Enkeling, 2013

Book cover for Knowmad Society by John Moravec

1845 commissions,typography | Thu 27 Jun 2013 11:15

2 Comments »

  1. Pingback by Education Futures | Thank you, Martine and Symen! — June 29, 2013 at 19:28

    […] His work is focused on illustration, typography, and portraiture. His hand-drawn work on the book’s cover echoes the various paths we take in our knowmadic lives, which converge into Knowmad Society. Given […]

  2. Pingback by Education Futures » Thank you, Martine and Symen! — October 20, 2015 at 15:33

    […] His work is focused on illustration, typography, and portraiture. His hand-drawn work on the book’s cover echoes the various paths we take in our knowmadic lives, which converge into Knowmad Society. Given […]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.