Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Meike

meike, één jaar, portret, baby, typografie, Enkeling, 2012
meike, femke, één jaar, portret, baby, typografie, Enkeling, 2012

1598 commissions,drawings,portraits,typography | Wed 20 Jun 2012 15:30

1 Comment »

  1. Comment by Meike's heit — June 22, 2012 at 12:50

    Prachtige tekening. Maar dat wist je al! Groeten vanaf Mallorca waar ik net effe gebruik kan maken van free wifi bij de ingang van een hotel.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.