Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Been Busy Painting

Been Busy Painting, door, Posca, Dimitri van Veenen, TNT, Enkeling, 2011

1223 commissions | Thu 20 Jan 2011 17:08

2 Comments »

  1. Comment by Ben — January 20, 2011 at 17:52

    We zijn benieuwd naar hoe dit “uitpakt”! Het zichtbare deel is veelbelovend!

  2. Comment by Dimitri van Veenen — January 29, 2011 at 13:03

    Dope hoor! Het is dus toch goedgekeurd? Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! En natuurlijk nog steeds zeer vereerd… :)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.