Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Groene Offerte

Groene Offerte, BNO, Autobahn, Team Hilgersom, teasercampagne, Enkeling, 2010

Beeld voor teasercampagne van de Groene offerte, voor de BNO.

1145 commissions,drawings | Fri 17 Sep 2010 12:39

1 Comment »

  1. Comment by Rick — September 21, 2010 at 17:30

    Ik vind hem erg goed, het viel me sowieso al op dat je illustraties de laatste tijd steeds beter worden, daar zou je iets mee moeten doen!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.