Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

BEL Robert

Bel Robert, typografie, cover version, Enkeling, 2010

Based on a little note I found in my mailbox last week.

1138 cover versions,typography | Mon 13 Sep 2010 15:01

1 Comment »

  1. Comment by andré — September 16, 2010 at 22:39

    Dat soort ongein krijg ik nou nooit door de brievenbus (heeft misschien ook te maken met die sticker die d’rop zit). Zal ‘m eens bellen, heb nog een oude kopieermachine in de kelder staan.

    Zonder gein: heel erg fraai gedaan dit. M’n complimenten!!
    groet

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.