Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Wood in Progress 3

wood, painting, typography, detail, Enkeling, 2010

Detail.

1103 typography | Wed 23 Jun 2010 16:30

1 Comment »

  1. Comment by Armijn Woudman — June 24, 2010 at 10:37

    Heul vet!

    Ik als Woodman vind dit dus bij voorbaat sowieso al heul vet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.