Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Februari Nirvana

Kurt Cobain, Dave Grohl, Krist Novoselic, Nirvana, portraits, typography, calendar, Zwaan, Enkeling, 2010

1010 commissions,drawings,portraits,typography | Tue 9 Feb 2010 12:40

2 Comments »

  1. Comment by ben — February 9, 2010 at 20:59

    GROOT (S) !!

  2. Comment by Rose — April 19, 2010 at 03:34

    WOW!! __ETRON__

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.