Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Op jouw leeftijd

op jouw leeftijd, typografie door Enkeling

613 typography | Thu 4 Dec 2008 12:02

1 Comment »

  1. Comment by Lennard Breuking — December 8, 2008 at 13:56

    … Als dit slaat op dat akkefietje met die koe, dan wil ik alleen even zeggen dat ik die avond behoorlijk wat op had…

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.