Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Dodendans

typography based on a lyric by dutch rapper Reggy Lines

Based on a lyric by dutch rapper Reggy Lines.

595 cover versions,typography | Tue 9 Sep 2008 18:03

1 Comment »

  1. Comment by reggy lines — September 11, 2008 at 16:11

    he joh wat de fuck is dit nah …dopuh shit man..ken ik jouh of zit je zomaar van die schilderije te maken met mijn verses..vin t iig kikke ken ik t gebruiken …as ik cash had zou ik wel willen kopen ook maarja je hebt de album waarschijnlijk dus je weet…………one ret

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.