Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Theo

Theo, portrait, illustration by Enkeling

593 commissions,drawings,portraits | Thu 4 Sep 2008 11:32

1 Comment »

  1. Comment by Armijn — September 10, 2008 at 11:41

    Erg mooi!

    Ik wil er ook een kopen… Maar dan een portret van Manu…

    Mag dat?

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.