Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Libération toujours

French newspaper Libération mentioned me amongst other artists in this interesting article about spam as inspiration for the arts.
Written by Astrid Girardeau.
If your french is as good as mine you might want to feed the text into Babelfish or a similar translator.

510 Uncategorized | Mon 28 Jan 2008 13:22

1 Comment »

  1. Comment by ben — January 29, 2008 at 10:12

    “Nog steeds vanaf de inhoud van spams, Veenstra de het Nederlands Symen waagt zich aan typographiques oefeningen van stijl met Spam Series.”

    Sa sjocht it der dan út ! ‘t Wurdt je yn ien klap dúdlik!
    Mar…wat leuk , Symen. Hoe kaamst hjir achter ?

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.