Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Jasper

portrait of Jasper

473 drawings,portraits | Thu 4 Oct 2007 15:20

2 Comments »

  1. Comment by klaas van bjintze — October 7, 2007 at 09:48

    Hiel moai ! In nye disipline ?Wa is Jasper ?
    klaas fan bjintze

  2. Comment by christien — November 21, 2007 at 18:30

    Mooie ‘nye disipline’ hoor, zeker als je wel weet wie Jasper is! Leuk!

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.