Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

An Invitation To An Exhibition

Vanaf 18 juli tot en met 12 augustus exposeer ik typografisch werk tijdens de Guerrilla Gallery # 2 in de Guerilla-Store in Den Haag. Tijdens de opening op vrijdag 20 juli [vanaf  17.00] maak ik live een muurschildering.

451 cover versions,expo,Spam Series,typography | Mon 9 Jul 2007 22:02

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.