Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Reading Room [4]

417 drawings | Sat 17 Mar 2007 13:12

2 Comments »

  1. Comment by mgm — March 19, 2007 at 22:26

    Even twee dagen niet gekeken en ik word echt verrast! Heel goed geworden!

  2. Comment by Gady — March 24, 2007 at 12:47

    Hallo Symen, ik kom hier via de illusiegroep. Hele gave tekeningen, mooi werk. Groet, Gady

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.