Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Siemens M 35 [day two, finished]

376 drawings | Fri 29 Dec 2006 15:44

3 Comments »

 1. Comment by ben — December 31, 2006 at 11:50

  622*** wants 4287*** a happy new year and lots of fine drawings!

 2. Comment by Dit — January 4, 2007 at 17:24

  It bljiuwt in bytsje in woarst die telefoan fan dy en dat leit net oan de tekening…
  ‘t Is best wol wer mooi wurden sa.
  (ja ik sit te wurkjen, mar net heus,… ha gjin ruk te dwaan. Dan mar wat surfe no? Sadwaande.)
  Gr. Dit.

 3. Comment by Dree — January 5, 2007 at 19:10

  Inspirerend – dank – soms zo nodig als tekenaar!
  Groetjes van Dree uit de Big Apple

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.