Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Wolf Eyes – Human Animal [earlier version]

369 commissions,cover versions,typography | Sun 17 Dec 2006 13:13

1 Comment »

  1. Comment by Piet en Hieke Meijer — January 30, 2007 at 23:46

    Sijmen,
    Wij foonen it prachtige tekeningen. Petsje of foar dij!
    Wij hoopje das’t in soart opdrachten krije meist

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.