Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

All Existence Is Not Equal [day two, finished]

Based on a fragment from a book called “The Book of Good Good Counsels” by Sir Edwin Arnold, which I once bought at a sale from the public library in The Hague.

338 drawings,typography | Fri 13 Oct 2006 22:28

2 Comments »

 1. Comment by Armijn — October 16, 2006 at 18:10

  Geniaal! Briljant!

  Wat een diepte.

  Zou een mooi omslag zijn voor
  Jezus Christ Superstar II, the revenge

 2. Comment by reinier — October 18, 2006 at 12:06

  heel goeddd!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.