Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Some Of My Favorite Rap Albums [day two, finished]

I updated and categorized my portfolio again today. So far still only in Dutch, but eh… you’ll figure it out.

336 drawings,typography | Wed 11 Oct 2006 14:07

2 Comments »

  1. Comment by Sven de Bruin — October 11, 2006 at 16:23

    U bent, meen ik, helaas MC Miker G en DJ Sven vergeten…

  2. Comment by Symen — October 11, 2006 at 16:29

    Nou Sven, vergeten is het woord niet. Bovendien hebben jullie nooit een album gemaakt, net zo min als Linke A, helaas.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.