Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Hanging On The Telephone

hanging on the telephone, blondie, Dittie, drawing, Enkeling, 2006

330 drawings,portraits | Tue 3 Oct 2006 17:55

4 Comments »

 1. Comment by ben — October 4, 2006 at 12:03

  Moai , oansprekkend portret, Symen ! Is it tafal dat de hiele site as eftergrûnkleur dy fan de lêste hat ?

 2. Comment by Symen — October 4, 2006 at 12:06

  Nee, dat doch ik nou sa.

 3. Comment by Abertje — October 4, 2006 at 14:43

  ha! in dit portret herkende ik wel onmiddelijk de peroon in kwestie!
  goed!

 4. Comment by Dittie — October 6, 2006 at 16:01

  Wauw Symen! Mooi hjer!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.