Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Iggy Pop [day two, finished]

portrait of Iggy Pop

327 drawings,portraits | Wed 27 Sep 2006 15:48

3 Comments »

  1. Comment by Mattias Adolfsson — September 29, 2006 at 09:16

    Great picture, Love Iggy especially the early stuff with the Stooges, such energy

  2. Comment by hyperpoesia — January 18, 2008 at 18:39

    lovely; what are the materials?

  3. Comment by Symen — January 18, 2008 at 18:42

    used different pens & pencils but the end result is purely digital

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.