Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Ingeborg

portrait of Ingeborg Heezen

316 drawings,portraits | Thu 14 Sep 2006 12:30

2 Comments »

 1. Comment by sad but I do — September 15, 2006 at 09:31

  Jeetje, mooi gedaan Symen. Wel best confronterend, zo op de vroege morgen, als je gewoon een ‘man reading a book’ verwacht. Vooral toen Isabel meteen heel hard ‘mamamamamama’ zei (vermoedelijk toeval overigens).
  Bedankt zeg ik maar!

 2. Comment by Symen — September 15, 2006 at 10:05

  hey Ingeborg,
  deze tekening is uiteraard redelijk ironisch bedoeld,
  alleen toen ie af was bleek ie juist heel melancholiek over te komen.
  Dat kun je zo hebben…

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.