Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Amsterdam. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Blaadje, Bright, COC, Defiant.tv, Geldgids, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, OOM, het Parool en Shell. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd. Enkeling streeft ernaar elke dag een verse illustratie of tekening op enkeling.nl te plaatsen.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Amsterdam. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients. It’s Enkeling’s aim to put a new illustration or drawing on his site every day.

I love Enrique Easy

66 drawings | Tue 8 Nov 2005 12:56 pm

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2014.