Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Amsterdam. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Blaadje, Bright, COC, Defiant.tv, Geldgids, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, OOM, het Parool en Shell. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd. Enkeling streeft ernaar elke dag een verse illustratie of tekening op enkeling.nl te plaatsen.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Amsterdam. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients. It’s Enkeling’s aim to put a new illustration or drawing on his site every day.

Melancholist

Reinier van Delden, portrait, 2005

Materials involved: acrylic paint, water-colour paint, ecoline, marker, tape, brush, finger, water.

62 drawings,portraits | Thu 3 Nov 2005 2:52 pm

3 Comments »

  1. Comment by Ingeborgje — November 4, 2005 at 1:20 am

    complimenten symen!

  2. Comment by Abertje — November 4, 2005 at 1:35 pm

    is dit soms die meneer uit den haag die van lopen houd?

  3. Comment by zweng — December 12, 2005 at 7:12 pm

    kike helemaal zo is tie

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2014.