Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Melancholist

Reinier van Delden, portrait, 2005

Materials involved: acrylic paint, water-colour paint, ecoline, marker, tape, brush, finger, water.

62 drawings,portraits | Thu 3 Nov 2005 14:52

3 Comments »

  1. Comment by Ingeborgje — November 4, 2005 at 01:20

    complimenten symen!

  2. Comment by Abertje — November 4, 2005 at 13:35

    is dit soms die meneer uit den haag die van lopen houd?

  3. Comment by zweng — December 12, 2005 at 19:12

    kike helemaal zo is tie

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a commentall content on this site © Symen Veenstra 2005-2017.